Möt vår konstruktion och utvecklingsavdelning

Idag ska ni får lära känna Karl Danielson som jobbar med konstruktion och utveckling, hans arbete är väldigt varierat det kan handla allt ifrån hjälpa våra kunder med konstruktion till att hjälpa personalen med lösningar såsom svetsfixturer som han själv ritar upp.

𝐕𝐢𝐥𝐤𝐚 ä𝐫 𝐝𝐞 𝐫𝐨𝐥𝐢𝐠𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐭𝐦𝐚𝐧𝐢𝐧𝐠𝐚𝐫𝐧𝐚 𝐦𝐞𝐝 𝐚𝐭𝐭 𝐣𝐨𝐛𝐛𝐚 𝐩å 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐯𝐝𝐞𝐥𝐧𝐢𝐧𝐠:
𝙐𝙩𝙫𝙚𝙘𝙠𝙡𝙞𝙣𝙜: – Det är fokus på teknik för min del. Att digitalisera Luni med hjälp av ny teknik är verkligen roligt och inspirerande. Möjligheterna är fantastiska säger Karl och här ska vi ligga i framkant.
𝙆𝙤𝙣𝙨𝙩𝙧𝙪𝙠𝙩𝙞𝙤𝙣: – Det som är roligt med konstruktionsdelen är att vara med och förbättra produkter, samt lära sig om nya produkter, tekniker, leverantörer, kunder och branscher.

𝐇𝐮𝐫 𝐡𝐚𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐯𝐝𝐞𝐥𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐮𝐭𝐯𝐞𝐜𝐤𝐥𝐚𝐭𝐬 𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫 å𝐫𝐞𝐧 𝐝𝐮 𝐡𝐚𝐫 𝐣𝐨𝐛𝐛𝐚𝐭 𝐡ä𝐫?
Karl började arbeta på Luni 2006 och tycker att mycket har förändrats.
-Vi hade på den tiden inget affärssystem inget CAD-program och inga styrda maskiner osv. Idag har vi helt andra resurser och en tydlig riktning. Vi ska utvecklas och ligga i framkant och framgång föder framgång.

𝐕𝐢𝐥𝐤𝐚 𝐦å𝐥 𝐡𝐚𝐫 𝐝𝐮/𝐧𝐢 𝐟𝐫𝐚𝐦å𝐭?
Att skapa mig möjligheten att fokusera mer på teknikutveckling av Luni. Det finns mycket jag vill förkovra mig i som kan hjälpa Luni framåt. Ett av målen är att jag vill koppla upp fler maskiner och samla mer data. Att mäta är att veta.

𝐕𝐚𝐝 ä𝐫 𝐝𝐞𝐭 𝐛ä𝐬𝐭𝐚 𝐦𝐞𝐝 𝐚𝐭𝐭 𝐣𝐨𝐛𝐛𝐚 𝐩å 𝐋𝐮𝐧𝐢?
Ett av Lunis mål är att bli ”regionens bästa arbetsgivare” och Karl gillar det målet då det är härligt att få jobba med människor som trivs. Karl avslutar intervjun att det är så klart är kanon att får jobba med det han tycker är roligt och brinner för.

Konstruktion